Hälsokörkort

Ulrika Carlberger

Christina Holmefalk

Hälsokörkortet för alla i städbranschen

Hälsokörkortet är en fysisk utbildning bestående av tre moduler som vi går igenom under utbildningen. Syfte: Öka medvetandet kring hur jag kan påverka min egen hälsa och få ökade kunskaper och insikter hur jag kan påverka detta!

Mål: Ökad hälsa, mindre sjukskrivningar, ökad arbetsglädje, hälsosamma individer, ökad hållbart, ekonomi. Ett av de globala målen: Ökad hälsa och välbefinnande!

Vi som står bakom det hela är Ulrika Carlberger, Livsstilscoach och inspiratör samt Christina Holmefalk , erfaren utbildare med fokus på SRY, Städkörkortet, Ergonomi och Arbetsteknik bland annat.

– Min roll som Livsstilscoach och inspiratör är att skapa förbättrad hälsa, säger Ulrika Carlberger.

– Min roll är att inspirera och motivera deltagarna till att ta hand om sig och se värdet i ett ökat välbefinnande, säger Christina Holmefalk.

Vi har tillsammans tagit fram Hälsokörkortet, för att skapa förbättrad hälsa och livskvalitet för alla medarbetare och chefer i städbranschen. Idag har vi både inom offentlig och privat sektor, många som har trots förbättrade moderna städmetoder, samt användandet av mer maskiner i den regelmässiga städningen, fortfarande många som har ont i axlar, armar, knän och rygg. Vi vill därför hjälpa till med att få en bättre hälsa, och minskade belastningsskador. Dessutom vill vi hjälpa städorganisationer att få ned sjukskrivningstalet, på så sätt få en bättre ekonomi.

Vill ni veta mer om Hälsokörkortet hör av er till Christina Holmefalk Städutbildningar AB, info@holmefalkstadutbildning.se mobil 076 0214 112.

Vi startar de första utbildningarna redan från 1 september!

Anmäl ditt intresse redan nu!

VÄLKOMNA!